За нас

Кои сме ние в Angie?

Angie e новият бранд на Лорен Нетуъркс за IoT решения и услуги на българският и европейски пазари. Лорен Нетуъркс е утвърдена компания с дългогодишен опит в сферата на системната интеграция и разработката на софтуерни платформи за бизнеса. Лорен Нетуъркс е едноличен собственик и създател на платформата ANGIE. Повече за Лорен Нетуъркс прочетете тук: https://lorennetworks.com/

Уверено можем да се наречем иноватори в „Интернет на нещата“ за България, като една от първите компании, предлагаща технологични решения за широка гама от приложения за бизнеса. С всеки нов клиент трупаме know-how по начин, с който да помогнем на хората, бизнеса и обществото, за да се събудим в едно по-добро и технологично утре.

Екипът ни е готов да посрещне всяко клиентско запитване, да намерим най-подходящото техническо решение, да реагираме при всяко неочаквано събитие, за да се припознаем като дългосрочни бизнес партньори в края на проекта.

Разчитайте на нашата подкрепа, за да направим вашият бизнес по-гъвкав, по-иновативен, по-ефективен и по-устойчив.

Защо Angie?

Angie Smart е универсална IoT платформа. Решението за наблюдение на локация е само едно от многото, продължаваме с измерване на температура и влажност в сгради и дори на почва.
Всички приложения могат да бъдат използвани, както за подвижни, така и за неподвижни обекти с широко отражение върху бизнес дейността на разнообразни индустрии.
Това могат да са екипи на терен, фермерски животни, превозни средства, машини, както и техните разнообразни състояния. С Angie могат да се извършват измервания параметри на почвата и околната среда като например температура, влажност и други. Събраните данни се визуализират на нашият изключително улеснен за работа интерфейс, който отваряте с един клик на иконката през телефона си или таблета, а защо не и лаптопа!

Екипът на Angie

Компанията разполага с професионален екип с доказан и богат практически опит в реализирането на корпоративни решения въз основа на най-новите технологични тенденции в сферата на IoT, ИКТ и енергетиката. Нашият търговски екип ще Ви предложи точното решение за вашият бизнес, като използва индивидуален подход, така че препоръчаните услуги да са точно за вас и вашият бизнес. Високо квалифицираните ни инженери, софтуерни и хардуерни специалисти, ще адаптират услугите ни точно за вашият бизнес и потребности.

Севдалин Станев

Изпълнителен директор

Елена Георгиева

Финансов директор

Ирена Илиева

Търговски Директор

Венко Зарков

Мениджър Техническа Поддръжка, IoT

Румяна Атанасова

Главен Експерт IoT

Стилиян Златарев

Мениджър екип продажби

Виктория Кръчмарова

Акаунт мениджър, ключови клиенти

Нашите продукти

  • Съхранява ли се продукцията ни при нужните температурни нива? 
  • Затворени ли са вратите на складовите ни зали?
  • Електричеството работи ли непрекъсваемо? 
  • Има ли опасност от увреждане на техника или продукция? 
  • Каква е била температурата през последният месец в склада ни? 
  • Къде се намира сега нашите товарни автомобили или работни екипи? 

Сигурни сме, че всеки мениджър или собственик на бизнес си е задавал някой от тези въпроси и не винаги е намирал бърз отговор. Само с няколко клика на мобилното ни устройство, платформата Angie дава тези отговори. 

Създадено от